Nur Qamarina Batrisyia's Fotopage
Photobucket
By: akma daud

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Friday, 15-Feb-2008 08:19 Email | Share | | Bookmark
qamarina look @ 16 months



Wednesday, 21-Nov-2007 10:12 Email | Share | | Bookmark
SYAWAL 1428H

SYAWAL 1428H/2007...syawal dah abis lame..tp ibu baru nak upload gambar raya.. masa x mengizinkan...lately banyak kije yang dah pending lame nak kena settlekan sebelum masuk tahun 2008..tema kami tahun ni warna kuning..best arr raya tahun ni sbb tahun lepas kena raya dlm pantang..kire cover balik laaa...






Tuesday, 9-Oct-2007 07:17 Email | Share | | Bookmark
Berbuka puasa kat Dewan Perdana Felda

ahad baru ni ofis ibu ada buat jamuan buke pose kat dewan perdana felda..makan buffet..bnyk sgt makanan sampai x termakan..bnyk je yg x rasa sbb perut dah penuh.. so far menarik gak le makanan kat sini..sedap..yummy...




Monday, 8-Oct-2007 04:19 Email | Share | | Bookmark
Qamarina 1st b'sday!!!

 
 
 
View all 6 photos...
~ PERKEMBANGAN QAMARINA ~


# berjalan dah semakin laju n x mau merangkak dah..tp cakap x tau lagi even ibu n ayah pun belum boleh sebut lagi..
# gigi still 3 batang lagi 2 batang dah tumbuh tp x kuar abis lagi..
# dah boleh sebut "apa, amboi, adoi, tu dia" tu je la yg boleh..yg lain belum lagi..
# pandai amik kasut die bile disuruh especially bila nak ajak kuar rumah or jenjalan..suke sangat kalau bawa die jenjalan..
# puting maintain ekk..bile le anak ibu ni nak berenti isap puting.. but isap waktu nak tido je..kalau siang tu kekadang je..
# excited bile dapat tengok binatang..cth ayam, kucing, burung, cicak etc..kalau bawak g zoo negara x tau le camne agaknye..
# since dapat kaki ni, bile dah bosan main dalam umah, dia akan tarik tangan ibu ajak keluar..
# suke main air, so kalau suruh mandi cepat je die g bilik air..
# kalau x mau die akan gelengkan kepala..


maybe ada lagi..tp dah x ingat lerr..nanti sambung ye..


Friday, 5-Oct-2007 00:59 Email | Share | | Bookmark
Qamarina look-alike meter




[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net